מתאים ל2 – 4 מנות | זמן הכנה 15 דק’ | זמן בישול 15 דק’
מוצרים
- חבילה של ניוקי
- קופסה של חלב קוקוס 200 מ”ל
- חבילה של פטריות שיטאקי אורגניות
- כף שמן זית
- 1 בצל בינוני
- 1 שן שום
- מלח
- פלפל שחור
לקצוץ בצל, שום ופטריות שיטאקי.
בסיר קטן לחמם שמן זית ולטגן את הבצל והשום לאחר שהבצל מזהיב להוסיף את הפטריות ולטגן עד אשר הן מוכנות.
במקביל בסיר נפרד להרתיח מים בשביל הניוקי.
בקערה נפרדת לערבב חלב קוקוס עם מלח ופלפל ולהוסיף לפטריות, לערבב מדי פעם ולבשל עוד כ5 דק’.
לאחר שהמים בסיר רתחו יש להוסיף את הניוקי בזהירות, ברגע שהניוקי צפים על פני המים הם מוכנים, יש להעביר למסננת.
לאחר הניוקי מוכנים יש ליצוק מהרוטב בצלחת ולהגיש.